Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Villada Tatil Bir Başka Güzel

Günümüzün en popüler tatil anlayışlarından bir tanesi olan villa tatili, otellerden daha fazla talep görmektedir. Özellikle yoğun şehir nüfusundan ve koşturmacasından sıkılan insanlar, tatillerinde bari biraz rahat nefes almak istiyorlar. Buna nazaran otellerin yoğunluğu, uyguladıkları program ve yemekleri insanlara artık çokta cazip gelmiyor. Kiralık villa günümüzde hızla yaygınlaşırken ekonomik fiyatları ile de fazlaca dikkat çekiyor.

Herkese uygun koşulları ile birlikte villalar, ekonomik olarak da ön plana çıkıyor. Günlük kiralık villa gibi seçenekler ile illa ki bir hafta boyunca villada kalmanızı gerektirmeyen kısa süreli işleriniz içinde kullanabileceğiniz villa seçeneklerimiz bulunur. İş seyahati, kısa süreli tatillerde yapabilmenizin önünü açtığımız bu girişimler ile birlikte arzuladığınız tatile kısa sürede kavuşabilirsiniz. Villaların avantajları elbette bunlarla sınırlı değildir. Dilerseniz sizlere özel olarak birkaç avantajından şu şekilde bahsedebiliriz.

Villaların otellere göre en büyük avantajları özgürlüğü sonuna kadar yaşayabilmeniz ve kalabalık bir insan grubu ile aynı çatı altında kalmamanız olarak gösterilebilir.

Kendinize ait olan ve sadece sizin tarafınızdan kullanılan özel havuzlar ile birlikte balayı villaları dâhil son derece rahat edeceksiniz. 

Yatış ve kalkış saatleri olmadan, etrafınızda sadece tatil için planladığınız kişileri gördüğünüz bir ortamda tatil yapmak tüm yılın yorgunluğunu atmanıza neden olacaktır.

Temizlik ve hijyen açısından da son derece rahat edeceğiniz bir tatil yaşayacaksınız. Havuzlar her gün sabahtan temizlenmektedir.

Villada normal bir ev ortamında hayal ettiğinizden daha fazlasını bulacaksınız. Muhafazakâr villa ile birlikte gözlerden de uzak bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Villa tatilinin avantajları elbette bunlarla sınırlı değildir. Firmamız sadece evinizde bulacağınız bir konfor sunarken aynı zamanda farklı seçeneklerle hazırladığı villalar ile de size aradığınız tatil olanağını sunuyor. Yeni evlenen çiftlerin dahi düşünüldüğü balayı villası ile de sessizlik, huzur ve manzarayı bir arada sunuyoruz. Tüm yıl boyunca hayalini kurduğunuz tatile kavuşmanın verdiği mutluluk ile birlikte kendinizden geçeceksiniz. Daha fazla beklemeden aradığınız tatile ulaşmak için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!